Dina Azime
About Entries


hentam sajaaaa
Tuesday | 7:57 AM | 0 comments

ASSALAMUALAIKUM


Jam tepat menunjukkan pukul 11.06 malam , oh lupa nak taip HAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !
hampir sebulan kot dina tak update blog,hm kesian blog ni dah berhabuk dah , heishh nanti  kena hantar dobi ni kasi cuci  ini blog biar bersih. 

eheemm *Well heyy guys ! >__<" hmm so so whatzapp ? sihat ? berat badan makin naik cuti sekolah ni? nak demam sebab asyik hujan je ? isshh isshh jangan main hujan nanti demam kang tak boleh naik sekolah pulakk . kalau hujan tu duduk je dalam rumah tk yah miang-miang nak keluar , better tido lagi sedap . Errr okay sebenarnye kan dina tkde idea nak tulis ape so dina hentam je la ea pape ? hihii soooooo cuti ni dina balik kampung lama jugak ah , then pegi terengganu , actually ada family day office ayah pastu singgah pahang then balik jb , and lusa ni pegi melaka pulak , saje je holiday dgn semua family . hm baju sekolah belum beli lagi err mcm malas nak prepare awal-awal , tahun ni mcm lambat sikit beli barang sekolah , alasan cuma satu MALAS ! Malas nak tengok baju sekolah nanti mesti teringat dkt sekolah -,- enggak mahuu enggak mahuuu . seminggu nak naik sekolah nanti baru beli , baru syiokkk  kite leklekk luu ahh tk yah nak gelojoh sangat kan . Hm gambar nanti laa dina masokkan k , tengah malas tahap maximum ni dengan internet yang sangat menyakitkan hati -,- haishh sabor jelaah . 

#Esok result PMR keluar laa ! wow mesti berdebar kan ? sokay, just relax and jgn berhenti berdoa , Insyaallah , yang paling penting kita dah usaha semampu yang mungkin cuma tinggal bertawakal je dgn Allah sekarang ni , hm dina pon pernah rasa time nak amik result tu . takut,berdebor semua la ada tp alhamdulillah dina bersyukur dengan apa yang dina dapat . so dont worry just be relax and calm yourself insyaallah everything will be fine , trust me dear :) harap-harap result pmr tingkatan 3 tahun 2012 sekolah menengah kebangsaan taman daya meningkat dan cemerlang . GOODLUCK esok ! babai





Older Post | Newer Post
hentam sajaaaa
WELCOME (!)


O-W-N-E-R (!)

HEART-THROB!




CREDITS

Template :Ainna Fatimi
Basecode :Atin Tory
Pictures : We Heart It