Dina Azime
About Entries


Miss You
Tuesday | 6:20 AM | 0 comments
wa rindu dekat lu la sayang :(

ASSALAMUALAIKUM


Ye malam yang agak dingin ni saya cuma nak cakap yang saya rindu dekat ShahrulNizam . Cuti ni bosan laa  tak dapat tengok dia , hm *muka rindu* Hm ye saya tahu awak tengah SPM hm tapi saya tak boleh laa kalau satu hari tak jumpa awak u_u hmm Sayang, bila awak nak habis exam ? lamanyaaa rasa mcm saya pulak yang exam kan , seriously saya tak sabar nak tunggu awak habis exam then saya nak jumpa awak,nak keluar dgn awak, nak tumbuk awak, nak mengada dgn awak nak nakkkkkk ....... hm banyak sangat-sangat. Sayang oh sayang,
awak tahu tak yang saya tengah rindu dekat awak sekarang ni ? hm like rindu sangat-sangat! 
hm esok awak exam sejarah so buat elok-elok tau sayang,saya tahu awak tak suka sejarah tapi nak tak nak awak kena hadapinya jugak esok . Yang saya nak awak tahu sekarang ni saya betul-betul rindukan awak,tak tipu tak bergurau and tak main-main :( Rindu yang teramat sangat . Cepat la habis exam tu.....


saya akan rasa gembira sangat bila awak cakap yang awak pon rindukan saya 


Saya  menyampah kalau awak tak hiraukan perasaan saya -,-


Peace sayang and good luck spm




senyum selagi mampu :)












Older Post | Newer Post
Miss You
WELCOME (!)


O-W-N-E-R (!)

HEART-THROB!




CREDITS

Template :Ainna Fatimi
Basecode :Atin Tory
Pictures : We Heart It